Kursprogram för återförsäljare

Klicka på länken nedan eller på bilden till höger för att ladda hem kursprogram för DMK hudvård våren 2019. Önskar du bli återförsäljare eller få ytterligare information om våra övriga varumärken, vänligen kontakta oss!

Vi ser fram emot att få träffa dig på någon av våra kurser!

Läs mer (PDF)

Kicka igång huden på ett kraftfullt sätt

Mer än 40-års forskning har lärt oss att den mest effektiva hudvården bygger på kroppens egen kemi. Bakom DMK står den amerikanska forskaren och biokemisten Dr. Danné Montague-King, en av världens främsta hudvårdsspecialister. Redan på 60-talet insåg Dr. King att det enda sättet att få konkreta resultat är att ta fram produkter som efterliknar hudens egen kemi. Våra behandlingsresultat visar att han har rätt.

Nöjda kunder lyfter din verksamhet!

DMK erbjuder resultatinriktade behandlingar och produkter för ansikte och kropp, kvinnor och män, unga och äldre. Med DMK kan du jobba över hela pH-skalan, vilket ger stora behandlingsfördelar. DMKs exklusiva enzymmasker tillhör de främsta ansiktsmasker som finns att få på marknaden. Som ingen annan behandling gör de huden ren, klar och spänstig.

DMK-terapeuter är proffs, proffs som vill utvecklas inom hantverket hudvård och som aktivt har valt att arbeta resultatinriktat med verkliga kvalitetsprodukter. DMKs kunder är lika kvalitetsmedvetna och vet att de betalar för och får professionell hudvård.

Vill du jobba resultatinriktat? Välkommen att anmäla dig till någon av våra DMK grundkurser!

DMK policy för hantering av personuppgifter

Enligt dataskyddsförordningen (2016/679) GDPR per den 25 maj 2018

DMK Sverige har alltid hanterat din information på ett säkert sätt så dataskyddsförordningen innebär ingen större förändring för vår del. Detta dokument redogör för hur vi behandlar dina personuppgifter.

Allmänt

Vi behandlar dina personuppgifter i vårt dataregister för att kunna möjliggöra snabba och korrekta leveranser, distribuera nyhetsbrev, erbjudanden och annan information om våra varumärken och verksamhet till dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet. Basuppgifter är namn, organisationsnummer, adress, telefon och mejladress.

Om du har handlat något av oss, diskuterat en affär, begärt en offert eller kontaktat oss för att få produkt- och/eller kursinformation är det troligt att vi har fler uppgifter om dig i våra register. Dessa uppgifter kan i så fall inkludera noteringar om din verksamhet, skickad information, köphistorik, garantitider, offerter.

Riktlinjer

Vi behandlar endast personuppgifter när vi har laglig grund. Vi behandlar inte personuppgifter i annat fall än när de behövs för att fullgöra förpliktelser enligt ingångna avtal och lag. Vår utgångspunkt är att inte lämna ut dina personuppgifter till tredje part om du inte har samtyckt till det.

När du köper produkter från något av våra varumärken eller i samband med ordergodkännande inhämtar vi dina personuppgifter. Du samtycker till att vi behandlar dina personuppgifter genom köp av våra produkter. Vi sparar bara personuppgifterna så länge som är nödvändigt för ändamålet.

Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke eller begära att bli raderad i våra register. Vi kommer då inte längre att behandla dina personuppgifter eller inhämta nya, under förutsättning att det inte behövs för att fullgöra våra skyldigheter enligt ingångna avtal eller lag. Återkallelse av samtycke kan också innebära att vi inte kan fullgöra de skyldigheter vi har i förhållande till dig.

Vill du avregistrera dig från fler utskick av våra nyhetsbrev, inbjudningar och andra erbjudanden klickar du på länken ”Nej tack till fler utskick” längst ned i nyhetsbrevet, eller mejlar info@dmksverige.se. Så länge som du inte gör det tolkar vi det som att du gillar oss, våra brev och erbjudanden och därmed samtycker till att finnas med i våra person- och distributionsregister (tyst samtycke/medgivande).

Hantering av personuppgifter, övrigt

Vi överför inte personuppgifter i andra fall än de som uttryckligen anges i denna policy.

När du blir kund/återförsäljare för något av våra varumärken listas du på dmksverige.se som återförsäljare (namn, adress, telefon, varumärke). Uppgifterna står kvar så länge du är kund/återförsäljare till oss, såvida du inte själv meddelar oss annorlunda. Vid längre tids inaktivitet (normalt 1 år) eller om vi får vetskap om att du inte längre för våra varumärken, avlägsnar vi dig per omgående som standardrutin, från hemsidan och vårt dataregister.

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.