DEEP FREEZE ROLL ON

Kryogelen Biofreeze med Ilex utvecklades av Dr. Danné Montague-King på 80-talet medan han experimenterade med flera blandningar för att lindra sin mormors värkande ledinflammation. Hans arbete ledde honom till Sydamerika där han fann järneksbusken ur vilken ILEX-örten extraheras. Efter att ha raffinerat den ytterligare tillkom slutligen den komplexa och kraftfulla sammansättningen BioFreeze. Han sålde tillverkningslicensen till ett annat företag som gjorde produkten känd över hela världen.

Nyligen blev Dr King tillfrågad av ett veterinärmedicinskt företag om han kunde utveckla en ännu effektivare och djupverkande formula för hästar och andra djur som lider av muskelstress och värk. Deep Freeze föddes. Den var så effektiv mot olika sorters värk att hästägare började använda den på sig själva. Deep Freeze kom att anpassas även för människor.

Specifika egenskaper och fördelar

  • Lindrar smärta genom kyla. Djupgående smärtlindring som kan vara i flera timmar.
  • Muskler utan smärta läker snabbare.
  • Lämplig vid ryggvärk, ömma muskler, ledinflammation, personer med idrottsskador eller en benägenhet att överanstränga eller använda muskler och leder felaktigt.
  • Nyckelingredienser Ilex paraguariensis, kamfer, arnika, kisel, boswella serata extrakt.

Flaska 113 gram

 

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.