Dmk Cosmetics

dmkc_dmkc_bildMed DMK Cosmetics har du allt till hands för att skapa grunden till en perfekt hy som håller hela dagen, oavsett hudtillstånd. Upp till 53 % högkvalitativt färgpigment ger överlägsen täckning. Makeupen kan läggas så tunt att den blir ett med huden. Du får ett resultat med fantastisk finish. Dessutom har produkterna unik hållfasthet eftersom de inte löses upp av fukt, talg eller värme.

Även mycket känslig hud tål DMKC. Makeupen kan appliceras direkt efter kraftigare ansiktsbehandlingar såväl som efter plastikkirurgi, utan att störa läkningsprocesser. Porerna täpps inte igen och huden kan andas. Som konserveringsmedel används en ny örtsammansättning, Phytochem, som effektivt hindrar tillväxt av mikroorganismer. Foundationen har även hudvårdande egenskaper med hjälp av antioxidanter som vitamin C och E. Men framför allt är det en riktigt bra makeup.

Varför välja DMK Cosmetics?

DMK Cosmetics har skapats av DMK Co. som har mångårig erfarenhet och högt anseende inom resultatinriktad, paramedicinsk hudvård. De ville utveckla en makeupserie som kunde komplettera hudvården, för såväl lättare som svårare hudtillstånd.

 • Upp till 53 % högkvalitativt färgpigment gör att makeupen täcker skönhetsfläckar och hudfärgförändringar som pigmentfläckar, acne, eldsmärken, vitiligo, tatueringar, rosacea och blånader efter kirurgi.
 • Foundation appliceras som ett lätt, tunt men ändå täckande lager. Makeupen ger en mjuk, naturligt matt finish.
 • Den har en mer koncentrerad konsistens än olje- eller vattenbaserad makeup och kan i sin ask upplevas något kompakt, men känns lätt och skön på huden..
 • Minskar linjer, förstorade porer och ojämnheter med hjälp av Soft Vision™-teknik, utan att täppa igen.
 • Passar för alla hudtyper, tåls väl av den mest känsliga huden.
 • Baserad på mineralet kisel som ger en unik hållbarhet. Makeupen löses inte upp av varken svett, talg eller värme. Tål upp till 85 grader värme.
 • Kan användas i anslutning till kosmetisk kirurgi, laser hudförnyande behandling, vid svårare acnetillstånd, rosacea m.fl. Stör inte hudens läkningsprocesser och orsakar inte allergiska reaktioner.
 • DMKC använder det helt organiska och effektiva konserveringsmedlet Phytochem, som hindrar tillväxt av mikroorganismer och acnebakterier.
 • Används framgångsrikt inom film, TV och teater, men passar även för lättare fest- och vardagsmakeup.
 • DMKC är utvecklad för professionella makeupartister som arbetar med nya tekniker som HD-filmteknik och LED-ljus.

Vill du köpa DMKC-produkter eller få mer information, vänligen kontakta oss på DMK Sverige!

Foundation

DMKC Foundation är baserad på kisel, ett naturligt utvunnet växtmineral, inte vatten, fett eller olja som många andra märken. Det ger en unik hållbarhet eftersom den inte löses upp av varken svett, sebum eller värme. Beständig även mot kyla.

Foundation tål upp till 85 grader och fungerar därför även under till exempel varma lampor och i sol. Det finns fem serier om totalt 25 foundations. Samtliga förpackade i vackra spegeldosor om 9,5 gr samt som refill 2 gr.

DMKC Foundations do exactly what makeup is supposed to do – work for you.

dmk_foundation_naturelle_bild

NATURELLE SERIEN

Fem neutrala färger som balanserar mellan oliv och rödaktiga hudtoner, går från ljust till mörkt. Passar ljusa till mediummörka hudtyper med underton i korall.

Naturelle-serien passar bra med Orange och Pink HiLite för accentuering samt LoLite 1 för korrigering och konturering.

dmk_foundation_naturelle_skala

dmk_foundation_olive_bild

OLIVE SERIEN

Färger med en neutral bas som går från ljus till mörk oliv. Passar framför allt sydeuropeiska och mörkare hudtoner men även bra för skandinaver.

Olive-serien passar bra med Yellow och Orange HiLite för accentuering
samt LoLite 1 för korrigering och konturering.

dmk_foundation_olive_skala

dmk_foundation_international_bild

INTERNATIONAL SERIEN

För hud med rosa till röd underton. Passar både ljusa hudtoner och mörkare latinamerikansk hud som har en röd underton. International-serien passar bra med Pink och Yellow HiLite för accentuering och LoLite 1 för korrigering och konturering.

dmk_foundation_international_skala

dmk_foundation_shinto_bild

SHINTO SERIEN

Färger som går från svagt gul till ljusbrunt. Shinto passar asiatisk hud och personer som har en gul eller mörkt olivfärgad underton. Passar bra med Yellow HiLite för accentuering och LoLite 1 för korrigering och konturering.

dmk_foundation_shinto_skala

dmk_foundation_ebony_bild

EBONY SERIEN

Framtagen för latinamerikaner, afroamerikaner, indier och personer från mellanöstern. Nyanserna går från djup oliv till mörka rödaktiga hudtoner. Passar bra med Special Dark HiLite för accentuering och LoLite 2 för korrigering och konturering.

dmk_foundation_ebony_skala

dmkc_neutraliseringsfargerKorrigeringsfärger

DMKC korrigeringsfärger omfattar tio särskilt framtagna färger som neutraliserar och korrigerar. De kan användas som de är, eller blandas ut med en foundation. Det beror på vilken täckningsgrad man önskar. Att applicera färgen direkt på huden följt av puder ger bäst resultat. Korrigeringsfärgerna kommer i vackra spegeldosor om 5 gr samt som refill 2 gr.

DMKC använder sig av färgläran om hur olika färger neutraliserar eller tar ut varandra. Istället för att bara täcka över missfärgningar i huden med tjocka lager som många traditionella detaljhandelsprodukter gör, neutraliserar DMKC korrigeringsfärger ljuset som reflekteras på hudens yta. Mindre makeup behövs för att få ett perfekt resultat.

DMKC röda och blå neutraliserare

När det finns behov av att täcka tydliga hudfärgförändringar t.ex. under ögonen, ett ärr eller sår, är foundation inte alltid tillräckligt. Då passar DMKC neutraliseringsfärger.

Ska du täcka eller neutralisera rött, använder du kontrastfärgen grönt. Därför har Red Neutralizer gröna undertoner och passar för att dölja till exempel acne eller rodnad i huden.

För att täcka eller neutralisera blått används gul/orange. Därför har Blue Neutralizer en orange underton. Blå neutraliserare kan användas för tatueringar, blåmärken, blå undertoner och mörka ringar under ögonen.

dmkc_korrigering_red_neutralizer_1

RED NEUTRALIZER 1 – MUTED GREEN
Neutraliserar röda hudtoner. Har en foundation för röd ton kan man blanda i lite Red Neutralizer (med grön underton) för att balansera färgen.

dmkc_korrigering_red_neutralizer_2

RED NEUTRALIZER 2 – SUBTLE YELLOW
Fungerar som Red 1 men används för mörkare hudtoner där man behöver avlägsna eller dämpa en alltför stark röd ton.

dmkc_korrigering_blue_neutralizer_1

BLUE NEUTRALIZER 1
En varm nyans med orange underton som neutraliserar för mycket blått i huden. Passar för ljusa till medium hudtoner.

dmkc_korrigering_blue_neutralizer_2

BLUE NEUTRALIZER 2
En mörkare orangebaserad neutraliserare. Fungerar som Blue 1 men medium till mörkare hudtoner, bra även på män.

dmkc_korrigering_neutralizing_palette_a

NEUTRALIZING PALETTE
Neutraliseringsfärgerna finns samlade i Neutralizing Palette. Se denna produkt…

dmkc_lolitesDMKC HiLites – lyfter fram dina bästa ansiktsdrag

HiLite- och LoLite-produkter används för att skulptera, korrigera och accentuera ansiktet, fast på ett diskret sätt. HiLites lyfter fram de ansiktsdrag och områden som behöver accentueras genom att reflektera mycket ljus.

En HiLite ska vara ljusare än hudfärgen och appliceras på de delar man vill framhäva. Det kan vara kindbenen, näsryggen, pannan, hakan, högsta punkten under brynen och amorbågen. DMK Cosmetics har fyra HiLite-färger.

Applicera HiLites och LoLites över foundation med en liten pensel, t.ex. DMK Corrector Brush.

dmkc_korrigering_yellow_hilite

YELLOW HILITE
För ljusa europeiska och asiatiska hudtoner som behöver accentueras med gul-baserade färger. Blanda gärna ut den med din foundation för att få en perfekt HiLite-ton. Yellow är också bra för att täcka violetta toner som är vanliga i ljus hy.

dmkc_korrigering_orange_hilite

ORANGE HILITE
För ljusa till medium europeiska hudtoner. Blanda gärna ut den med din foundation för att få en perfekt HiLite-ton. Dess varma bas är perfekt att täcka över blåaktigheter i huden med, som under ögonen.

dmkc_korrigering_pink_hilite

PINK HILITE
För ljusa och medium hudtoner som kräver en röd ton. Blanda gärna den med din foundation för att få en perfekt HiLite-ton. Pink HiLite är även för att täcka bruna toner, speciellt runt ögonen.

dmkc_korrigering_dark_hilite

DARK HILITE
En varm, guldbrun färg för mörka hudtoner. Blanda gärna ut den med din foundation för att få en perfekt HiLite-ton.

dmkc_korrigering_hilite_palette_a

HILITE/LOLITE PALETTE
Ha samtliga DMKC HiLites och LoLites samlade på en palett! Se denna produkt…

DMK LoLites – skulpterar fram ansiktets form

LoLites tonar ner oönskade ytor genom att minska ljusreflektionen.

Ljus förstorar, mörkt förminskar. En LoLite ska vara mörkare än hudfärgen och appliceras i ansiktets naturliga skuggor t.ex. under kindbenen, sidan av näsan, under käken och i ögongloben. DMKC har två LoLite-färger.

dmkc_korrigering_lolite_1

LOLITE 1 – LITE CAFÉ
Används för hudtoner som går från ljus till medium. En svagt, brun nyans. Blanda gärna ut den med din foundation för att få fram en perfekt LoLite-ton.

dmkc_korrigering_lolite_2

LOLITE 2 – ESPRESSO
Används precis som LoLite 1 men på hudtoner som går från medium till mörka.

dmkc_puderPuder

DMKC puder är alla varsamt framställda, mycket lätta och finfördelade. De innehåller ingen talk, endast mineraler. En mindre mängd puder räcker. De finfördelade partiklarna tränger in i foundation mycket väl. Makeupen ser mindre ”kakig” ut och får en lyxig, matt finish.

Pudret appliceras med en pudervippa och används framför allt då foundation stipplas direkt på huden (t.ex. täckning av tatueringar), för att matta ner fet hy eller om huden ska förberedas för torr makeup.

Tycker du om, att använda mineralpuder? Då kan du använda vårt HD puder. DMK Cosmetics puderdosor innehåller 7 lyxiga gram löspuder och finns i tre olika nyanser:

dmkc_puder_clear

HD Clear Powder
Ett puder för alla hudtoner och främst avsedd för användning vid korrigering och neutralisering.

dmkc_puder_light

HD Light Translucent
för ljusare hudtoner

dmkc_puder_dark

HD Dark Translucent
för mörkare hudtoner

Créme Glacé

Crème Glacé primer är det perfekta underlaget för en hållbar makeup, gör foundation lätt att sprida och underlättar applicering. Primern är oljefri och kombinationen mellan kisel och botaniska extrakt gör att den tål både värme och kyla och löses inte upp av talg eller fukt.

Crème Glacé bildar en osynlig barriär med hjälp av ljusreflekterande zinkoxidpigment, framställda med Soft Vision-teknik. Finare linjer och rynkor jämnas ut. Lättare hudfärgförändringar och förstorade porer döljs.

Primern känns lätt på huden och orsakar ingen irritation. Foundations finish blir jämn, ligger tunt och ser naturlig ut. Storlek: 30 ml. Till primern är Crème Glace Brush särskilt utvecklad. Läs mer…

dmkc_paletterPaletter

Varje DMKC foundation och korrigeringsfärger finns samlade på paletter med små utbytbara refillförpackningar. Totalt finns sju paletter, fem foundation och två för korrigeringsfärger. Med varje färdig palett följer en liten behändig pensel.

Foundation paletter

DMKC foundationpaletter innehåller 5 olika nyanser inom varje serie och en matchande HiLite. (Reservation för att färgerna inte återges exakt som originalprodukt)

dmk_foundation_naturelle_bild

dmkc_foundation_naturelle_skala_b

NATURELLE
Består av 5 foundation nyanser ur Naturelle-serien samt Pink HiLite.

dmk_foundation_olive_bild

dmkc_foundation_olive_skala_b

OLIVE
Består av 5 foundation nyanser ur Olive-serien samt Orange HiLite.

dmkc_foundation_international_bild

dmkc_foundation_international_skala_b

INTERNATIONAL
Består av 5 foundation nyanser ur Olive-serien samt Orange HiLite.

dmk_foundation_shinto_bild

dmkc_foundation_shinto_skala_b

SHINTO
Består av 5 foundation nyanser ur Shinto-serien samt Yellow HiLite.

dmk_foundation_ebony_bild

dmkc_foundation_ebony_skala_b

EBONY
Består av 5 foundation nyanser ur Ebony-serien samt Dark HiLite.

Korrigeringspaletter

Korrigeringspaletterna kan användas för att anpassa och neutralisera hudfärgförändringar samt för att ge foundation en ljusare eller mörkare färgton.

dmkc_korrigering_hilite_palette_b

HILITE/LOLITE PALETTE
Denna palett är för att skulptera ansiktet. Du kan accentuera vissa delar, skugga eller tona ner andra. Blanda gärna med rätt foundation på stålpaletten för att få fram en perfekt matchande ton. Paletten består av Yellow, Orange, Pink och Dark HiLite samt LoLite 1 och 2

dmkc_korrigering_neutralizing_palette_b

NEUTRALIZING PALETTE
Framtagen för att neutralisera eventuella oönskade färger på huden. Om du till exempel har en tonåring med besvärande acne eller själv lider av vuxenacne, är den här paletten till stor hjälp. DMKC inte bara döljer de röda utslagen, makeupen har även visat sig reducera acneutslag. Paletten består av Red Neutralizer 1 och 2, Blue Neutralizer 1 och 2 samt Yellow och Orange HiLite.

dmkc_korrigering_refill

REFILLFÖRPACKNINGAR
Samtliga foundation och korrigeringsfärger finns i utbytbara refillförpackningar om 2 gr. Det finns även tomma paletter med plats för sex refiller så att du kan komponera din egen speciella DMKC palett.

Appliceringsverktyg & Tillbehör

dmkc_premier_brushes

DMKC Premier Brushes

DMK Cosmetics har några av de främsta penslarna och verktygen inom makeupindustrin. Kvalitetshåren i DMKCs penslar kommer från förstklassiga tvättbjörnshår, kända för sin mjukhet, hållbarhet och spänst. Håren har behandlats inte bara en gång, utan två, vilket ger hårfiber olik alla andra borstar. Borstarna är otroligt mjuka eftersom formen inte är framklippt, utan närmast stöpta i formar. Det innebär att hårets naturliga toppar används.

DMKC har även syntetiska borstar framställda av Toray. Toray är ett högkvalitativt syntetiskt fiber, liknande riktigt hår. Det ger penslar med absolut spets, är mjukt men samtidigt mycket slitstarkt. Syntetborstar används till produkter som inte kräver riktigt hår.

dmkc_large_powder_brush

LARGE POWDER BRUSH
DMKC Premier Powder är en härligt mjuk och lyxig borste för applicering av puder på kroppen eller ansiktet. Framställd av naturhår som stöpts i formar och sedan klippts från roten.
Hår: Natur
Bredd: ca 5 cm

dmkc_medium_powder_brush

MEDIUM POWDER BRUSH
Som Large fast mindre. Perfekt att applicera rouge eller ta bort överflödigt puder med.
Hår: Natur
Bredd: ca 3 cm

dmkc_creme_glace_brush

CRÈME GLACÉ BRUSH
Speciellt utformad för att ge ett tunt och jämnt mikrolager DMKC Crème Glacé i ansiktet. Kan även användas för applicering av foundation och korrigeringsfärger på större hudområden och på kroppen.
Hår: Syntet, Toray
Bredd: ca 2,5 cm

dmkc_large_foundation_brush

LARGE FOUNDATION BRUSH
Lämplig för att applicera foundation i ansiktet. Den är lätt att jobba med och kommer åt i alla vinklar och vrår i ansiktet. För applicering på ännu större områden som ben eller bröstkorg rekommenderar vi att använda DMKC Crème Glace borste också.
Hår: Syntet, Toray
Bredd: ca 1,5 cm

dmkc_small_foundation_brush

SMALL FOUNDATION BRUSH
Som Large fast mindre. För att applicera foundation på mindre områden. Kommer åt på ställen som runt ögonen och näsan.
Hår: Syntet, Toray
Bredd: ca 0,7 cm

dmkc_large_corrector_brush

LARGE CORRECTOR BRUSH
Den här borsten passar för att applicera HiLites, LoLites och korrigeringsfärger över större ansiktsområden.
Hår: Natur
Bredd: ca 1 cm

dmkc_samll_corrector_brush

SMALL CORRECTOR BRUSH
En liten borste utformad för att applicera korrigeringsfärger, HiLites och LoLites. över mindre områden i ansiktet. Den lilla storleken gör att du enkelt kan täcka över tatueringar, födelsemärken och andra små fläckar.
Hår: Natur
Bredd: ca 0,5 cm

dmkc_palette_refill_brush

PALETTE REFILL BRUSH
Den praktiska Palette Refill-penseln finns i alla DMKC paletter. Filbert design gör den användbar för alla typer av applikationer, inklusive läppfärger, för att testa ut rätt färg och blanda olika färger.
Hår: Syntet, Toray
Bredd: ca 0,5 cm

dmkc_brush_cleaner

BRUSH CLEANER 120ml
Brush Cleaner är effektiv, snabbtorkande och enkel att använda. Består till 99% av d-limonene, en olja som utvinns ur citrusskal. Brush Cleanser både rengör, steriliserar och ger fibrerna ett skyddande hölje – och är flamsäker! Balsameffekten ger borstarna garanterat längre förbrukningstid.

dmkc_svampar

SVAMPAR
DMKC makeupsvampar kommer i storlek och av kvalitet som används av flertalet professionella makeupartister. Dessa latexfria svampar tar upp och håller makeup mycket väl men släpper den ändå lätt. Glider lätt över huden utan att dra, luktar inte när den blir fuktig. Kommer i block om 8 skarpt skurna bitar.

dmkc_pudervippor

Puder vippor
DMKC pudervippor är tillverkade av dubbelsidig bomullsvelour och används för att fixera foundation. De håller puder väl och fördelar det jämnt över foundation. Kan maskintvättas i skonsamt program.

Stainless Steel Palette

Grundläggande för en lyckad makeup är god hygien

DMK palett och spatel i rostfritt stål tillåter enkel och exakt hantering av makeup från förpackningen. Förhindrar korskontaminering av produkt och underlättar för användaren att blanda eller skapa en anpassad färg enkelt. Rostfritt stål möjliggör maximal hygien. Det samlar inga bakterier och är lätt att rengöra med DMK Brush Cleaner. Och håller för evigt!

dmkc_stainless_steel_palette

STAINLESS STEEL PALETTE
Paletten av rostfritt stål används för att blanda foundation och korrigeringsfärger för att skapa matchande hudton och eliminera korskontaminering. Utformad som en traditionell konstnärspalett för enkelt grepp.

dmkc_stainless_steel_spatula

STAINLESS STEEL SPATULA
En lätt spatel i rostfritt stål utmärkt för att placera och blanda rätt mängd foundation eller och korrigeringsfärg på paletten. Passar även in i DMK paletter.

Applicering

Hudvård och foundation som ger dig vacker hy

DMKC foundation och Crème Glacé har utvecklats för att täcka alla sorters huddefekter, ojämna hudtoner och tecken på förtida åldrande hud (aging). Men finishen blir avsevärt bättre om huden först befriats från torra döda hudceller, har en väl fungerande syraskyddsmantel och fuktnivåerna i huden är goda. Ta hand om din hud med bra hudvård, då sitter makeupen mycket bättre och resultatet blir vackrare! Vi rekommenderar DMK hudvårdsserie, av samma höga kvalitet som DMKC.

Hud som har en fräsch, ren och klar hudstruktur, utan anhopningar av döda hudceller och med en väl fungerande syraskyddsmantel, ger de bästa förutsättningarna för applicering av vår fina makeup. ”The canvas must be prepared before the paint goes on”.

Om du har torr hy kan du applicera DMKs Herb & Mineral Mist fuktspray, Seba E olja och eventuellt en crème före makeupen så blir huden mjuk och smidig. Har du fet hy använd Herb & Mineral Mist och applicera foundation med DMKC HD Puder över för att fixera hudens egna oljor. Personer som har grov hy kan först behöva göra en professionell peeling.

DMK Cosmetics Foundation

Applicering, steg för steg

 1. Om du använder DMKs hudvårdsprodukter, som fuktspray, olja eller dagcrème, ska du applicera dem först.
 2. Fukta svampen med Herb & Mineral Mist och för svampen över huden. Misten gör det lättare att få ett tunt, jämt lager foundation och tillför såklart även huden välgörande fukt.
 3. Applicera sedan Crème Glacé primer med Crème Glacé-pensel, tunt med långa, mjuka drag. Glöm inte området kring mun och ögon. Låt torka en minut.
 4. Om du använder neutraliseringsfärger ska de appliceras nu, före foundation. Använd pensel eller svamp. Tänk på att du ska neutralisera färgförändringen, inte täcka med tjocka lager. Pudra med DMKC puder, därefter foundation som matchar din hudton och smälter samman med neutraliseringsfärgen.
 5. Applicera DMKC foundation med svamp eller pensel. Lägg foundation på handryggen och sprid ut den med plastspateln.
 6. Börja i mitten av pannan och applicera med långa, mjuka drag. Se till att du får foundation runt ögonen, på ögonlocken och runt näsan. Även under käken så att det inte blir någon skarv.Tips: Många föredrar en lätt, genomskinlig makeupbas. Gör en ’mousse’ med lika delar Crème Glacé och foundation. Blanda på palett eller handrygg. Arbeta in moussen med svampen så att den smälter samman med huden.

DMK Cosmetics Neutraliseringsfärger

Applicering täckande makeup

När du vill täcka tydliga hudfärgförändringar, exempelvis under ögonen, ett ärr eller sår, är foundation inte alltid tillräckligt. Då passar DMKC neutraliseringsfärger som alla bygger på färglära och används som ett komplement till foundation.

dmkc_fargcirkelSka du täcka eller neutralisera rött, exempelvis rodnad eller acne, använder du kontrastfärgen grönt. Därför har DMKC Red Neutralizer gröna undertoner. För att täcka blått används gul/orange. Blue Neutralizer har orange undertoner.

Röd hudton neutrualiseras av gul-grön underton
Blå hudton neutrualiseras av orange underton
Brun hudton neutrualiseras av rosa underton

 1. Fukta svampen med Herb & Mineral Mist och för svampen över huden. Misten gör det lättare att få ett tunt, jämt lager foundation och tillför även huden välgörande fukt.
 2. Applicera neutraliseringsfärgen med pensel eller svamp direkt på huden. Ta bara så mycket som behövs för att neutralisera hudfärgen, inte ändra den till samma färg som neutraliseraren med tjocka lager. Fixera med DMKC puder. Därefter appliceras foundation som matchar din övriga hudton.

Vill du veta mer om hur du applicerar och använder DMK Cosmetics, fråga din återförsäljare eller kontakta oss på DMK Sverige. Tel 042-26 01 00 eller info@dmksverige.se.

Para Medicin

DMK Cosmetics kan med fördel användas för täckande- eller kamouflagemakeup för att minimera eller neutralisera hudåkommor, tatueringar, hudfärgförändringar, blånader eller ärr efter operationer samt rodnad orsakade av laserbehandling eller brännskador. Tack vare sin unika hållfasthet, höga pigmenthalt och säkra ingredienser används DMKC även av läkare.

Mycket forskning har gjorts för att få fram makeuptekniker för människor med speciella behov, efter till exempel brännskador eller plastikkirurgi. Följs principerna för hur olika färger neutraliserar varandra (se ”Korrigeringsfärger”), kan man snabbt lära sig att anpassa makeupen till förändringar under läkningsprocessen.

Fördelarna med DMK Cosmetics täckande makeup

 • Hudens utseende förbättras omedelbart
 • Stör inte läkningsprocesser eller medicinsk behandling
 • Tåls väl av den mest känsliga huden
 • Kan användas av både barn och vuxna
 • Den höga pigmenthalten gör att en mindre mängd makeup behövs.

Ett hudtillstånd, till exempel tatueringar eller blåmärken i olika faser, kan kräva två neutraliserare. Principen är att neutralisera, inte täcka över med tjocka lager. Man börjar normalt neutralisera röda färger, sedan blå. En mycket lätt touch av DMKC HD-puder fixerar mellan lagren. Slutligen appliceras matchande foundation. För vitiligo räcker det normalt med foundation och puder.

Mer information/video

Vill du se ett proffs arbeta med DMKC?

Klicka på filmerna nedan. Se Hollywood makeupartisten Brad Look kommentera DMKC och makeupartisten Cherie Spisso från Australien lägga makeup. Cherie använder DMKC för att täcka hudfärgförändringar, lägga ögonskugga, highlighter och rouge.

DMK Cosmetics tour Hollywood’s M.E.L. (Makeup & Effects Laboratories)

DMK Cosmetics Training

DMK Cosmetics – The foundation of skin

DMK Cosmetics Makeover

DMK Cosmetics – Tattoo Coverage

Phytochem botaniskt konserveringsmedel

DMK Cosmetics använder det helt botaniska konserveringsmedlet Phytochem, som består av ört- och växtextrakt. Phytochem är rent och säkert, ger ett heltäckande skydd mot mikrobakteriell påverkan och varken irriterar eller skapar hud- eller ögonkänslighet. Tack vare Phytochem har makeupen även visat sig reducera acne.

Soft Vision teknikdmkc_softvision

Titandioxidkristaller används i många foundations för att göra dem ogenomskinliga eller opacifierande samt reflektera ljus. Titandioxidkristallerna används normalt i platt form. När de lägger sig i linjer och rynkor förstoras dessa.

I DMKCs foundation är kristallerna skurna som små ovaler med hjälp av ny Soft Vision-teknik vilket innebär att de reflekterar ljuset i alla riktningar. Detta ger intrycket av minskade rynkor och gör att huden får ett friskt utseende.

DMKC produktionsetik

Råvarorna i DMKC håller högsta kvalitet och renhetsgrad och framställs med hänsyn till naturen.

 • DMKC använder endast rena kvalitetsråvaror från certifierade företag som arbetar för en god miljö och som garanterar att inte tester utförs på djur. När det gäller växternas odlingsplatser anlitas endast botaniska gårdar som skördar och återplanterar växter på sätt som säkerställer en god naturlig återväxt, utan att miljö tar skada. Exempelvis Euphorbia Cerifera (Candelilla) vax och Copernicia Cerifera (Carnuba) vax, som ingår vår foundation, kommer från det brasilianska palmträdet. DMKC använder endast ansvarsfullt producerad palmolja som skyddar regnskogen enligt reglerna för RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil).
 • Förpackningarna är exklusivt framställda för DMK Cosmetics och tillverkade av plast som är REACH-godkänd. Plasten innehåller ämnet ”Eco pure” som gör den 100% biologiskt nedbrytbar inom 1-5 år, utan att kvarlämna några skadliga rester. För vanlig plast kan motsvarande tid handla om 50-100 år. Plast tillverkade med Eco pure är återvinningsbar. Eco pure förändrar inte plastens ursprungliga egenskaper.
© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.