Enbioment Mist

Probiotic Delivery Spray
50 ml

En konditionerande spray som fungerar som ett prebiotikum för att etablera en fördelaktig mikrobiell miljö. Tillför mängder av näringsämnen som behövs för att återuppbygga godartade bakterier som finns i frisk hy.

Innehåller extrakt från Boldoträd, Citronmeliss, Fänkål, Humle, Kamomill, Mistel, Röllika och DMK:s botaniska och mikrobiomvänliga konserveringsmedel.

  • Tillhandahåller näring (prebiotika) som är nödvändigt för en sund mikrobiom utveckling.
  • Hjälper reglera en sund mikroflora genom aktivering av hudens naturliga antibakteriella försvar.
  • Lindrar rodnad, irritation och inflammation som kan utlösa tillväxt av skadliga bakterier.

Efter rengöring med Enbioment Cleanser, blunda och spraya ansikte och hals lätt med Enbioment Mist. Undvik få in i ögon.

Notera: Enbioment Mist fungerar primärt som ett prebiotikum för att återkolonisera godartade bakterier på huden. Den är inte avsedd att återfukta huden som DMK Herb & Mineral Mist, som är en närande fuktberikande spray.

Boldoträd bladextrakt Stimulerar hudens naturliga antibakteriella försvar genom peptider kallade beta-defensin.

Inulin (Fruktooligosackarid) Fungerar som energikälla för godartade bakterier och främjar ett stabilt mikrobiom. Verkar återfuktande.

Humleextrakt Verkar lindrande och lugnande, och sammandragande på förstorade porer. Rik på vitamin C, proteiner och tanniner (växtämnen som fungerar som antioxidantia).

Citronmeliss bladextrakt Antiinflammatorisk och antibakteriell. Lindrande och lugnande egenskaper.

Kamomill blomextrakt Lindrar inflammatoriska hudtillstånd, lugnar rodnad och irritation. Innehåller flavonoider (antioxidant) och pantenol som har hudkonditionerande, läkande egenskaper.

Preservative Complex 2 Mikrobiomvänligt konserveringsmedel med extrakt från Grönt te, Vitlök och Fermenterad jäst, Kokosolja och Lactobacillus Ferment.

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.