A2Z

Närande och färgad dagcrème
40 ml

A2Z med SPF 30 är en färgad dagcrème som skyddar mot ålderstecken och solskador orsakade av UVA- och UVB-strålning. Crèmen är fylld med näringsämnen (från Aqua till Zink) som hjälper huden att behålla fukt, gör den fastare och spänstigare och förbättrar hudens barriärfunktion. A2Z finns i tre färgnyanser, från ljus till mörk hy, och jämnar ut fina linjer och ojämn hudton.

  • Förbättrar hudens återfuktning och förmåga att behålla fukt
  • Jämnar ut fina rynkor, gör hudtonen klarare och jämnare
  • Förbättrar hudens barriärfunktion, minskar inflammation och rodnad
  • Skyddar mot UVA- och UVB-strålning med faktor 30

Morgon. Applicera ett jämnt lager över utsatt hud 15 minuter före sol exponering. Återapplicera vid behov. Vid bad använd vattenresistent solskydd. Önskas ännu bättre täckning går det bra att applicera DMK Cosmetics foundation över. Som aftoncrème rekommenderas Transgenesis.

Pseudoalteromonas ferment-extrakt är en peptid med aminosyrorna alanin, glycin, histidin prolin och lysin. Den kan återställa och skydda huden genom att förbättra hudens förmåga att behålla vätska och producera kollagen och elastin.

Hornkorallextrakt är antiinflammatoriskt, minskar rodnad och underlättar reparation av huden.

Tetrahexyldecylaskorbat är en antioxiderande C-vitaminester som stimulerar kollagenproduktionen och gör huden klarare genom att hämma melaninbildning.

Zinkoxid är ett naturligt mineral som skyddar mot UVA och UVB. Ger färg för jämnare, ljusare hudton.

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.