Elevate

Hals- och dekolletagecrème
50 ml

Elevate innehåller essentiella näringsämnen och oljor från aprikos, solros och havre, proteiner, peptider och aminosyror, vitamin A & C, som förbättrar hudens immunsystem, mikrocirkulation och kollagenproduktion. Crèmens vitaliserande bioenergi-ingredienser och värmande termogeneseffekt stramar upp hals- och dekolletagevävnader, hyn blir mjukare och fastare.

  • Förbättrar hudens fasthet, fyllighet och elasticitet
  • Stimulerar elastin- och kollagenproduktionen
  • Stärker hudens immunförsvar, minskar irritation och inflammation
  • Ökar mikrocirkulationen i huden

Morgon/Kväll. Applicera på rengjord hals och dekolletage med uppåt- och utåtgående rörelser. En värmande termogeneseffekt är normalt att känna. Appliceras normalt sist, efter rengöring, Wetter Than Water, FirMatrix och A2Z eller Transgenesis.

Notera: Huden på halsen har liknande uppbyggnad som i ansiktet men skiljer sig genom annorlunda förankringspunkter mot djupare hudlager. Detta ledde DMK forskarteam att utveckla Elevate specifikt för hals- och dekollete. Applicera inte crèmen i ansiktet!

Ornitin förbättrar hudens elasticitet. Denna aminosyra används av cellerna för reparation och uppbyggnad av ny vävnad.

Metylglukosidfosfat stimulerar fibroblastcellerna att öka elastin- och kollagenproduktionen, vilket i sin tur förbättrar hudens fasthet, fyllighet och spänst.

Serin är en aminosyra som spelar en viktig roll i för att bilda fosfolipider (viktig komponent i cellmembran) som alla celler i kroppen består av. Det hjälper även till vid DNA-produktion, metabolism av fett och fettsyror, muskelbildning och underhåll av ett friskt immunsystem.

Vanillylbutylester har en värmande och kärlvidgande effekt. Hjälper till att frigöra ATP (adenosintrifosfat) och stimulerar cirkulation och muskelaktivitet.

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.