Zapper Mediblend

Nålepilering med Blend har praktiserats sedan 50-talet. Fortfarande tillhör progressiv Blend en av de mest pålitliga och effektiva tekniker som finns för permanent reduktion av oönskad hårväxt, oavsett hårtyp. För de som använt Laser eller IPL kvarstår som regel alltid ljusa, tunna eller röda hår som inte kan avlägsnas med dessa annars effektiva tekniker. MediBlend från CTI Medical är utmärkt att avsluta behandlingen med.

Med den behändiga Zappern kan man enkelt bränna bort oönskade godartade hudutväxter som vårtor, åldersvårtor, fibromer, skin tags och Cherry spots. Zapper är både säkrare och mer ekonomisk än traditionella behandlingsmetoder som frysning eller snittning. Behandling utförs av hudterapeut eller på läkarmottagning.


Produkter

dmk_mediblend

MediBlend

MediBlend är en nålepilator för Blend och/eller Termolys hårborttagning. Den arbetar med hög frekvens om 40.68 MHz vilket ger en extremt kort våglängd. Värmeenergin som alstras vid nålens spets hålls kontrollerad (blir inte för hög), fokuserad i follikeln och löper inte ut i den omkringliggande vävnaden. Fördelen är en överlägset effektiv epilering med mindre smärta för patienten. Både ljusa och mörka hår, tunnare och djupa terminalhår kan behandlas, liksom telangiektasi och milier. Operatören kan fritt välja mellan olika driftslägen beroende på önskat arbetssätt.

Apparaten är för övrigt mycket driftsäker, stabil och med minimala driftskostnader. Samtliga komponenter håller mycket hög standard. MediBlend kommer med tre års garanti, har heltäckande certifiering (FCC och CE-godkänd, FDA registrerad) och finns som medicinsk version specifikt anpassad för sjukhus och kliniska miljöer.


dmk_zapper

Zapper

Zapper, från Cti Medical Equipment, använder lågfrekvent ström för att koagulera och avlägsna oönskad hudvävnad. Den är mycket effektiv för att avlägsna skin tags, fibromer, vårtor på händer, “sherry spots” och andra icke maligna hudutväxter. Kan även användas för xanthelasma (under ögonen) och åldersvårtor/ pigmentering (ytlig, upphöjd), dock inte för hårborttagning.

Behandlingen svider till och beroende på hudområde kan det kännas mer eller mindre, men för de flesta är det inget problem. Nålspetsen förs precis över och runt om behandlingsområdet. En liten gnista hoppar mellan spets och hudvävnad. Behandlingstid handlar om några få minuter per tillfälle. Zappern är CE-märkt och får endast användas av kvalificerad personal.


Användning

zapper_usage

Behandling av större fibrom.

© DMK Sverige AB. Alla rättigheter reserverade. Sidan är producerad av Publiciteta&Co.